Velkommen til min blogg!

Velkommen til min blogg! Interiør er min store lidenskap og jeg liker og ha det harmonisk og lyst i hjemmet mitt. Det betyr mye for meg at ting passer sammen enten det er nytt eller gammelt. Jeg setter stor pris på ting som har en historie til meg og/eller min familie!Men aller høyest står min familie,og vi tilbringer mye tid hjemme! Vi er en travel familie på 5 og her vil dere etterhvert få se hvordan vi har det. Er veldig glad i ShabbyChic- stilen og den franske landstilen, så det blir veldig lyst og lekkert når vi nå pusser opp leiligheten vår på Gran:) Drømmen er et stort sveitserhus..legg gjerne igjen et spor så jeg kan besøke deg også:)

mandag 29. november 2010

O`jul med din pynteglede ;)

Jeg koser meg sånn hjemme om dagen!  Jeg og lille prinsessa mi nyter hver dag, og stuller og stæsjer litt smått til jul.. Har tatt frem "den store æska me julpynjt" og jammen har det ikke blitt litt nytt i år også;) Elsker puter, pledd, pelser og lys og det som må til for å få det mysigt... koser meg når jeg mikser det gamle med det nye!! Idag skinner solen og det er riktig så flott ute, med tungt rim på trærne og 15 blå,brrr... jeg og vesla koser oss inne og har tatt noen bilder jeg vil dele med dere....kjenner at julestemningen kommer smygende:) Ha en fin dag!!








1. søndag i advent....

Så tenner vi det første lys vi tenner det for glede
det står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede...

tirsdag 23. november 2010

Marens Interiørverden: Marens Interiørverden: Gang

Marens Interiørverden: Marens Interiørverden: Gang: "Marens Interiørverden: Gang: 'Setter inn et bilde fra gangen vår...denne søte lille kommoden har jeg også arvet av min kjære farmor:)'"

Marens Interiørverden: Vakker førjulsstemning på Hadeland!

Marens Interiørverden: Vakker førjulsstemning på Hadeland!: "Vakker førjulsstemning på Hadeland!"

Marens Interiørverden: Nytt kjøkken fra HTH

Marens Interiørverden: Nytt kjøkken fra HTH: "Hei! Sitter og drømmer om nytt kjøkken... Har vært og laget oss ett inne på HTH sine sider:) Blir ikke før til våren, da vi bør drenere rund..."

Nytt kjøkken fra HTH

Hei!
Sitter og drømmer om nytt kjøkken...
Har vært og laget oss ett inne på HTH sine sider:) Blir ikke før til våren, da vi bør drenere rundt muren ute først...

Vakker førjulsstemning på Hadeland!

Vakker førjulsstemning på Hadeland!

fredag 19. november 2010

Marens Interiørverden: Gang

Marens Interiørverden: Gang: "Setter inn et bilde fra gangen vår...denne søte lille kommoden har jeg også arvet av min kjære farmor:)"

torsdag 18. november 2010

Gang

Setter inn et bilde fra gangen vår...denne søte lille kommoden har jeg også arvet av min kjære farmor:)