Velkommen til min blogg!

Velkommen til min blogg! Interiør er min store lidenskap og jeg liker og ha det harmonisk og lyst i hjemmet mitt. Det betyr mye for meg at ting passer sammen enten det er nytt eller gammelt. Jeg setter stor pris på ting som har en historie til meg og/eller min familie!Men aller høyest står min familie,og vi tilbringer mye tid hjemme! Vi er en travel familie på 5 og her vil dere etterhvert få se hvordan vi har det. Er veldig glad i ShabbyChic- stilen og den franske landstilen, så det blir veldig lyst og lekkert når vi nå pusser opp leiligheten vår på Gran:) Drømmen er et stort sveitserhus..legg gjerne igjen et spor så jeg kan besøke deg også:)

søndag 20. mars 2011

I dag...

...Har jeg veldig lyst til å vise frem en julegave jeg fikk av mine kjære gode foreldre nå sist jul =)
Fin, ikke sant??


Denne nydelige koppen designet avDivert Svenkerud  http://www.divert.no/om.html har flere betydninger... Hun var mine foreldres gode nabo i Rykkin og mor til min søte trillepike Martine Richter som også er designer..dog med klær som felt. Jeg blir HELT nummen når jeg leser Martine sin historie og fatter ikke hvor denne fantastiske damen henter styrke... Historien sto på trykk i Tara i fjor men finner den desverre ikke igjen =( Men kort fortalt fikk Martine kreft med full spredning i underlivet for tre år siden med 50% sjanse for å bli frisk.. Hun studerte kreftcellene under mikroskop og utrolig nok fant hun noe vakkert med de som inspirerte henne til hennes kolleksjon TuMor.... HER kan dere se bilder! Utrolig vakre kjoler i silkeorgansa som bare er helt skjønne =) 
Vi blir desverre ALLE rammet av denne motbydelige sykdommen på en eller annen måte, og jeg blir så GLAD når mennesker orker å ta opp kampen og virkelig kjemper for å komme seg videre... 
Så 1000 takk mamma og pappa for denne vakre koppen med spesiell betydning =) -Og takk til slike fantastiske mennesker som fam Richter / Svenkerud som deler med oss... Jeg tar av meg hatten for Martine!! 


Jeg ønsker mine lesere og andre som er innom en fin søndag =)
Ta vare på hverandre og de du er glad i


Klem Maren

8 kommentarer:

 1. Hei Maren og takk for superkoselig hilsen hos meg! Koselig at du også la deg til som følger, velkomen til meg <3

  Nydelig blogg du har, liker stilen din veldig godt! Hit har jeg lyst til å komme tilbake, så jeg la meg til som følger og legger bloggen din til bloggrollen min. Ønsker deg en deilig ny uke ;) Klem fra Gry

  SvarSlett
 2. Det var en sterk historie. Divert Svenkerud er en svært dyktig keramiker! (jeg er selv keramiker). Kos deg med koppen og nyt dagen :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig søt blogg :) Og det bildet ditt øverst her, var bare såå nydelig.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. For en fin header du har.
  Gleder meg til å følge deg videre.
  La meg selvsakt inn som følger.

  SvarSlett
 5. Hei Takk for koselig hilsen hos meg og koselig at også vil følge meg videre.
  Koppen var nydelig.
  Selv mistet jeg mamma av kreft da jeg var bare ni år.

  SvarSlett
 6. Så fin blogg,nydelige bilder!
  Legger meg til som følger her, gleder meg til å følge deg videre:)
  Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 7. Fant akkurat bloggen din:) Så nydelig blogg du har:) Jeg legger meg til som følger hos deg jeg:)

  Ønsker deg en super torsdag:)

  W

  SvarSlett
 8. Leste akkurat innlegget ditt. Ja, dette er en fæl sykdom. Har mistet mamma til kreften for snart 1 år siden.

  W

  SvarSlett