Velkommen til min blogg!

Velkommen til min blogg! Interiør er min store lidenskap og jeg liker og ha det harmonisk og lyst i hjemmet mitt. Det betyr mye for meg at ting passer sammen enten det er nytt eller gammelt. Jeg setter stor pris på ting som har en historie til meg og/eller min familie!Men aller høyest står min familie,og vi tilbringer mye tid hjemme! Vi er en travel familie på 5 og her vil dere etterhvert få se hvordan vi har det. Er veldig glad i ShabbyChic- stilen og den franske landstilen, så det blir veldig lyst og lekkert når vi nå pusser opp leiligheten vår på Gran:) Drømmen er et stort sveitserhus..legg gjerne igjen et spor så jeg kan besøke deg også:)

fredag 1. april 2011

Zanzelig sommer ja ;)

Hei og Happy Friday :o)
Nå er nok en uke gått, tiden bare suser avgårde! Og vips så er det sommer, om ikke annet enn på kalenderen;) 
Først vil jeg takke dere for så fine kommentarer, YOU make MY day! Det varmer og inspirerer til å fortsette bloggingen! Og VELKOMMEN til nye følgere, håper dere vil trives her "hos meg"!


I går kveld tok mamma og jeg turen til Lillestrøm og Zanz for å besøke boklanseringen til Franciska Munch-Johansen


Boken er virkelig LEKKERså den kan dere glede dere til!! 
Det var fantastisk dekket opp med sjampis og masse lekkert både for øyne og gane på bordet i går, og masse lekkert interiør... Virkelig heelt etter min smak =) Nydelig butikk som er verdt et besøk for de som ikke har vært der =) Jeg skal hvertfall tilbake dit asså! Kjempehyggelig å hilse på Franciska og jeg syns jeg så noen av deres fjes der også?!?


Ellers ble det en tur innom senteret for å titte litt, og denne søte planten i zink fikk  jeg av mammaAlt i alt en veldig vellykket avslutning på nok ei travel uke=)

Ønsker dere alle en finfin helg

1 kommentar:

  1. Heisann! Så hyggelig at du også var der, kanskje jeg så deg? Nå ble jeg litt usikkre, det var jo så maaange der... ;)

    En fin lanseringsfest var det i alle fall og masse nydelig i butikken!

    Ønsker deg en super helg ;)) Klem fra Gry

    SvarSlett