Velkommen til min blogg!

Velkommen til min blogg! Interiør er min store lidenskap og jeg liker og ha det harmonisk og lyst i hjemmet mitt. Det betyr mye for meg at ting passer sammen enten det er nytt eller gammelt. Jeg setter stor pris på ting som har en historie til meg og/eller min familie!Men aller høyest står min familie,og vi tilbringer mye tid hjemme! Vi er en travel familie på 5 og her vil dere etterhvert få se hvordan vi har det. Er veldig glad i ShabbyChic- stilen og den franske landstilen, så det blir veldig lyst og lekkert når vi nå pusser opp leiligheten vår på Gran:) Drømmen er et stort sveitserhus..legg gjerne igjen et spor så jeg kan besøke deg også:)

lørdag 4. desember 2010

Litt mer pynt ;)


Hei!!
Idag skriver vi 4.desember og det er under  3 uker igjen til jul:o) De siste to ukene har gått
til å pleie div luftveisplager ,men ser ut til at det slipper litt taket nå, jeg kjente hvertfall hvor  fantastisk juleblomstene mine begynner å lukte når jeg kom opp på stua idag:) Det er så utrolig mange flinke bloggere her ute, og jeg blir såå inspirert! I dag sagde jeg ned ei lita granbuske og tok med litt av baret inn.... Noe av det satte jeg i et eldgammelt Norgesglass og hang non lekre "sølvhjerter" i og noe havnet på adventsfatet på spisebordet... Vesla skjønner nok ikke så mye av hva som foregår rundt henne, men setter nok pris på å bli knipset litt innimellom <3 Imorgen er det allerede 2. søndag i advent, og det nermer seg jul! Håper dere har tid til å kose dere litt og nyter denne fine tiden med deres nære og kjære!! Ha en finfin lørdagskveld ;) 

Klem Maren <3 4 kommentarer:

 1. Takk for nok en koselig kommentar på bloggen min=)Ser ut som du har det kjempe koselig hjemme hos deg. Og for en nydelig prinsesse=) Ha en fin kveld =)

  SvarSlett
 2. Hei Maren. så hyggelig at du vil følge bloggen min. Ønsker deg en fin uke. Her skal vi bake i hele dag, så noe må jo bli bra..

  Veronica

  SvarSlett
 3. Så fin blogg:) Legger meg inn som følger jeg:)
  Svanhild

  SvarSlett
 4. Hei så moro med en ny blogg..
  kommer snart innom igjen

  Klem fra Marianne

  SvarSlett