Velkommen til min blogg!

Velkommen til min blogg! Interiør er min store lidenskap og jeg liker og ha det harmonisk og lyst i hjemmet mitt. Det betyr mye for meg at ting passer sammen enten det er nytt eller gammelt. Jeg setter stor pris på ting som har en historie til meg og/eller min familie!Men aller høyest står min familie,og vi tilbringer mye tid hjemme! Vi er en travel familie på 5 og her vil dere etterhvert få se hvordan vi har det. Er veldig glad i ShabbyChic- stilen og den franske landstilen, så det blir veldig lyst og lekkert når vi nå pusser opp leiligheten vår på Gran:) Drømmen er et stort sveitserhus..legg gjerne igjen et spor så jeg kan besøke deg også:)

mandag 10. januar 2011

GODT NYTTÅR!!!!!!

Heihei :)


Nytt år, nye muligheter.....! Nå er det på HØY tid å blogge litt igjen:)  Håper dere alle har hatt en fredelig og hyggelig jul og nyttår. det har vi... Merkelig dette med inspirasjon syns jeg... kommer og går ene dagen er man full av iver og har kjempelyst og tid (ikke minst) til å forandre og stæsje, andre dager går man med øynene lukket... Jeg er hvertfall ferdig med julen for nå, ute er det plussgrader og nydelig SOL! 
Vi går sakte men sikkert mot vår;) HERLIG! Satt og titta litt på nett nå på morningen og leste en artikkel om trender..Shabby stilen er visst nå på tur ut???!!?! jaja... jeg liker å kalle stilen min personlig jeg, det er jo sånn den blir med årene, man samler på de tingene man liker og blir glad i, og supplerer med nye ting som matcher, vaffal sånn vi gjør det! Er dere der ute fanatisk opptatt av trender? Legger ved litt bilder fra julen...vanskelig  få til gode bilder syns jeg.... Ønsker deg og dine en god dag :o)
Min startet med rotfylling..

Klem Maren"Solnælliken`s" aller første jul;)3 kommentarer:

 1. Hei og godt nyttår !
  For en nydelig blogg !
  Jeg legger meg til som følger, jeg :)
  Håper det går bra med tanna ....;)
  KLem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 2. Så koselig med hilsen fra deg og håper du vil trives som følger på bloggen min

  Ang stiler, så er jeg ikke så opptatt av det må jo ha det en liker best selv, Men litt påvirket blir en jo av det en ser i blader og blogger

  Herlige bilder fra jula hos dere
  Ha en herlig mandagskveld

  SvarSlett
 3. Så utrolig søt blogg, kommer nok til å titte innom mer ja:)

  Klem Linda Merete

  SvarSlett