Velkommen til min blogg!

Velkommen til min blogg! Interiør er min store lidenskap og jeg liker og ha det harmonisk og lyst i hjemmet mitt. Det betyr mye for meg at ting passer sammen enten det er nytt eller gammelt. Jeg setter stor pris på ting som har en historie til meg og/eller min familie!Men aller høyest står min familie,og vi tilbringer mye tid hjemme! Vi er en travel familie på 5 og her vil dere etterhvert få se hvordan vi har det. Er veldig glad i ShabbyChic- stilen og den franske landstilen, så det blir veldig lyst og lekkert når vi nå pusser opp leiligheten vår på Gran:) Drømmen er et stort sveitserhus..legg gjerne igjen et spor så jeg kan besøke deg også:)

søndag 6. februar 2011

Happy Søndag ;)

Hei!!
Sitter og surfer på det store nett idag :) Er så mye lekkert i Interiørverdenen nå som det går mot vår... Man merker både på kroppen og humøret at dagene blir lengre og at vi stadig oftere ser solen og at det er litt varmere i været :) Og DET gjør at jeg får lyst til å fornye og forandre...! Jeg har begynt så smått og jobbe etter  mammapermisjon, og i gardin og interiørforretningen jeg jobber i går vi og venter i spenning hver dag på om messeinnkjøpene snart kommer.
Vårens tekstiler er allsidige, virkelig noe for enhver smak=) Jeg har falt for den supersommerlige nye kolleksjonen til BORGE "Clarke and Clarke"...bilder kommer =)
En av mine favorittleverandører Herregård Design har også mye lekkert =) Liker godt denne serien her:

Ønsker dere alle en fin søndag videre om den brukes på skitur eller sport på TV`n ;) Vi skal i allefall ut en tur med Vesla etterhvert =)
Klem Maren =)

1 kommentar:

 1. Hei igjen.
  Tenker det er litt rart å gå tilbake på jobb etter mammapermisjonen.
  Deilig at våren er på vei. Det er sikkert og det er alltid noe nytt og fint vi har lyst på.
  Ha en fin søndag!
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett