Velkommen til min blogg!

Velkommen til min blogg! Interiør er min store lidenskap og jeg liker og ha det harmonisk og lyst i hjemmet mitt. Det betyr mye for meg at ting passer sammen enten det er nytt eller gammelt. Jeg setter stor pris på ting som har en historie til meg og/eller min familie!Men aller høyest står min familie,og vi tilbringer mye tid hjemme! Vi er en travel familie på 5 og her vil dere etterhvert få se hvordan vi har det. Er veldig glad i ShabbyChic- stilen og den franske landstilen, så det blir veldig lyst og lekkert når vi nå pusser opp leiligheten vår på Gran:) Drømmen er et stort sveitserhus..legg gjerne igjen et spor så jeg kan besøke deg også:)

tirsdag 15. februar 2011

Green Gate...=)

Hei hei =)
Fridag!! Innevær igjen... det er så kjedelig altså. Meeeen jeg har sett masse lekkert i det siste jeg! Før kveldsskift i går var jeg innom den super koselige interiørforretningen Bare Oss 2 på Granstunet Kjøpesenter, og der er det VIRKELIG mye lekkert=)  Har fått fullstendig elsk på Green Gate sine nydlige produkter... Så NÅ skal jeg male tallerkenhyllen min og starte samlingen;) Dessuten passer det så fint isammen med stoffer jeg har sett på til ny lift jeg skal sy til kjøkkenet=) Så her er det bare å hive seg rundt =) Først et lite bilderas fra Green Gate.....












Er ikke dette sommerlig og lekkert så vet ikke jeg =)



Borge sin kolleksjon Clarke & Clarke har også mye vakkert for øyet...














Egentlig liker jeg stoffet med fugler på best....spørs om det rosa ikke heller passer til noe morsomt til lille Prinsesse=)   Men det er så fiiiint!! Litt fargerikt fra moi idag, ønsker alle som er innom en flotters dag!!!!












Klem Maren



2 kommentarer:

  1. Green gate er bare så mye fint. Kunne godt ha ønsket med alt.

    SvarSlett
  2. Kjempesøte ting fra Green gate.
    Man MÅ jo nesten like det ;)
    Likte stoffene godt også !

    Ha en fin kveld.
    Klem fra Ingunn :)

    SvarSlett